Covid-19…

Într-adevăr, oferim rambursări pentru o serie de motive legate de Covid-19, prin urmare aici am încercat să clarificăm acest aspect al rambursărilor pe care le putem plăti…

Infectarea…

În cazul în care ați contractat Covid-19 în decursul ultimelor 7 zile dinaintea Participării la Rezervare, ceea ce înseamnă că sunteți obligat să vă autoizolați sau să vă protejați; infectarea trebuie probată prin dovada unui test PCR cu rezultat pozitiv, efectuat de către un laborator autorizat și trebuie să prezentați un cod de bare sau QR care poate fi verificat.

Izolarea…

În cazul în care cineva din Gospodăria dumneavoastră Imediată contractează Covid-19, ceea ce înseamnă că sunteti obligat să vă izolati sau să vă protejați în conformitate cu legea emisă de guvernul național abilitat, fapt probat prin dovada unui test PCR cu rezultat pozitiv sau prin comunicare oficială a guvernului privind izolarea și dovada adresei.

Afecțiune medicală preexistentă…

În cazul în care apare o schimbare în afecțiunea dumneavoastră medicală preexistentă în decursul ultimelor 7 zile dinaintea participării la rezervarea efectuată, iar un medic vă recomandă să nu participați din cauza riscului de expunere la Covid-19, vă putem oferi o rambursare.

Spitalizare sau deces…

În cazul în care cineva din membrii imediați ai familiei este spitalizat sau a decedat din cauza Covid-19 în ultimele 30 zile dinainte de debutul rezervării dumneavoastră, și dețineți dovada, vă putem oferi o rambursare.

Când nu vă putem rambursa…

Nu vă putem oferi rambursări în cazul în care sunteți îngrijorat că veți contracta Covid-19 sau cel în care vă autoizolați în lipsa unui test Covid-19 pozitiv pentru membrii gospodăriei sau familei.

De asemenea, nu vă putem rambursa nici în cazul unor restricții de călătorie determinate de măsurile de controlare a răspândirii Covid-19.

Rambursările noastre vor fi considerate întotdeauna sub rezerva termenilor noștri (disponibili aici pentru lecturare), fiind necesară prezentarea dovezilor adecvate, într-un mod complet discreționar și nu oferim o garantare necondiționată a rambursării.